Produkty / wieprzowina / Wątroba wieprzowa

Wątroba wieprzowa

Najwyższej jakości podroby wieprzowe
Od polskiego dostawcy
Bogata w witaminy z grupy B
Cenne źródło składników mineralnych
Niska zawartość tłuszczu
Składniki

Wątróbka duszona z cebulką to prawdziwy klasyk kuchni polskiej, ale i specjał dla prawdziwych koneserów. Wątroba wieprzowa ma charakterystyczny lekko gorzki smak. Stanowi cenne źródło składników mineralnych. Bogata w witaminy z grupy B, żelazo, witaminę A, kwas foliowy, niacynę, kwas pantotenowy i witaminę C. Wątroba wieprzowa HAM to najwyższej jakości podroby, od sprawdzonych, lokalnych dostawców.

Forma pakowania Wartość energetyczna
11189
ok. 2,5 kg
5 dni
MAP
kcal
wartość energetyczna
g
tłuszcz
g
w tym kwasy tłuszczowe
g
węglowodany
g
w tym cukry
g
białko
g
sól