Produkty / kiełbasy cienkie / Kiełbasa Podwawelska Radzionkowska

Kiełbasa Podwawelska Radzionkowska

Wysoka mięsność- aż 80% mięsa wieprzowego
Z dodatkiem wołowiny
Idealna na gorąco
Składniki

Doskonałej jakości kiełbasa wieprzowa z dodatkiem wołowiny w naturalnej osłonce, parzona i wędzona. Jest to soczysta i krucha wędlina o delikatnym pikantnym smaku z lekko wyczuwalną nutą pieprzu i czosnku. Wyjątkowy smak i aromat zawdzięcza starannemu wędzeniu i parzeniu. Produkt polecany do spożycia zarówno na ciepło, jak i na zimno.

Forma pakowania Wartość energetyczna
10822
ok 1,2 kg
30 dni
MAP
266 kcal
wartość energetyczna
21g g
tłuszcz
8,7 g
w tym kwasy tłuszczowe
1 g
węglowodany
0,9 g
w tym cukry
18 g
białko
1,8 g
sól