Produkty / wieprzowina / Karczek bez kości

Karczek bez kości

Najwyższej jakości mięso wieprzowe
Od polskiego dostawcy
Bogate źródło białka
Źródło witamin z grupy B
Źródło żelaza
Składniki

Soczystą i aromatyczną karkówkę można przyrządzić na wiele sposobów - w piekarniku, na patelni lub na grillu. Karczek to mięso o bogatym smaku, źródło pełnowartościowego białka i aminokwasów. Posiada wysoką zawartość żelaza i witamin z grupy B. Ponadto karczek bez kości HAM to gwarancja najwyższej jakości mięsa, pochodzącego ze sprawdzonych gospodarstw rolnych, od lokalnych dostawców.

Forma pakowania Wartość energetyczna
11276
2,5 kg
5 dni
LUZ
kcal
wartość energetyczna
g
tłuszcz
g
w tym kwasy tłuszczowe
g
węglowodany
g
w tym cukry
g
białko
g
sól