Produkty / kiełbasy cienkie / Kiełbasa dębowa

Kiełbasa dębowa

Z dodatkiem wołowiny
Tradycyjna technologia produkcji
Krucha konsystencja
100 g kiełbasy wyprodukowano z 90 g mięsa wieprzowego i 10 g mięsa wołowego
Z polskiego mięsa
Składniki

Wyprodukowana z chudego mięsa wieprzowego i wołowego. Kiełbasa w naturalnych jelitach wieprzowych nie jest okręcana, tylko przekładana przez kij wędzarniczy. Tradycyjna technologia produkcji pozwala na otrzymanie kiełbasy kruchej o wyraźnym posmaku wędzenia i trafnie dobranych przypraw – dominuje pieprz, czosnek. Znakomita jako zimna przekąska lub jako dodatek do kanapek.

Forma pakowania Wartość energetyczna
17757
ok. 1,2 kg
30 dni
MAP
263 kcal
wartość energetyczna
21 g
tłuszcz
8,3 g
w tym kwasy tłuszczowe
0,9 g
węglowodany
0,9 g
w tym cukry
18 g
białko
2,1 g
sól