#

Przepis na świąteczną szynkę gotowaną!

Szynka idealnie nadaje się na świąteczne śniadanie!
Sposób przygotowania:
Szynkę włożyć do garnka i gotować na małym ogniu w temperaturze 85-90 stopni Celsjusza w proporcji 1 godzina na 1 kg szynki. Do smaku można dodać własne przyprawy, np. liść laurowy, ziele angielskie.
Po ugotowaniu wyjąć szynkę z garnka i polać ją zimną wodą.
Produkt polecany na zimno jaki i na gorąco.
Wodę po gotowaniu można wykorzystać do gotowania żurku lub barszczu.

Serdecznie polecamy naszą Szynkę Wędzoną!
Zapraszamy na zakupy do Delikatesów Szyneczka!

Powrót do Aktualności
08 maja 2025

Wielkie Otwarcie Delikatesów A'le Szyneczka w Raciborzu!

Czytaj dalej
07 maja 2025

Już jutro! Wielkie Otwarcie Delikatesów Ale Szyneczka w Raciborzu!

Czytaj dalej

Wazne aktualności

07 lutego 2025

Aplikacja HAM Card na telefon!
Pobierz i płać mniej!

Czytaj dalej