W poniedziałek, 20 września reprezentacja Zakładów Mięsnych HAM pojawiła się na XXIV Targach Mięsno-Wędliniarsko-Nabiałowych hurtowni Markus. To cykliczne wydarzenie, które odbywa się dwa razy w roku - wiosną i jesienią. To okazja do spotkań i wymiany doświadczeń, ale również możliwość prezentacji produktów i kontaktu z partnerami biznesowymi. Tym razem targi odbyły się w hotelu Trojak w Mysłowicach, w godzinach 10:00-16:00.
Zakłady Mięsnych HAM na swoim stoisku zaprezentowały około 30 różnych produktów, o których ochoczo opowiadała nasza załoga. Produkty można było nie tylko zobaczyć, ale i spróbować! Były to zarówno nasze sprzedażowe hity, jak np. winerki, parówkowa czy podwawelska. Ale również inne propozycje, mniej znane odwiedzającym uczestnikom, jak np. golonko gotowane, schab pieczony w boczku czy szynka Olchą Wędzone. Było też coś na ciepło - kiełbaski śląskie! Serwowane przez nas produkty skradły serca wszystkich kosztujących! Jednym słowem, odwiedzający nasze stoisko, mieli w czym wybierać i czego kosztować - ich kubki smakowe z pewnością zostały zaspokojone!
Stoisko Zakładów Mięsnych HAM, podczas XXIV Targów Mięsno-Wędliniarsko-Nabiałowych hurtowni Markus, cieszyło się bardzo dużym zainteresowaniem. Wszyscy ochoczo reagowali na prezentowane produkty, a nasz team zanotował tego dnia sporą sprzedaż. Cieszymy się, że nasze produkty były tak miło przyjmowane, a nasze firmowe stoisko tak chętnie odwiedzane. Z niecierpliwością czekamy na kolejną edycję!
Relacja fotograficzna z tego wydarzenia dostępna tutaj: Zakłady Mięsne HAM na XX Targach Mięsno-Wędliniarsko-Nabiałowych hurtowni Markus