Produkty / tacki / Wątroba indycza TACKA

Wątroba indycza TACKA

Doskonałe źródło żelaza
Źródło wysokiej jakości białka
Niska kaloryczność
Od polskiego dostawcy
Najwyższej jakości podroby
Składniki

Wątroba indycza, podobnie jak wątroba kurza, to najdelikatniejszy rodzaj dostępnych podrobów. Posiada niewielkie ilości tłuszczu, więc doskonale nadaje się dla osób, którym zależy na mniejszej kaloryczności posiłków. Wątroba indycza HAM na tacce to doskonałej jakości podroby, które pochodzą wyłącznie ze sprawdzonych gospodarstw rolnych, od polskiego producenta. To doskonały wybór dla Ciebie i Twojej rodziny. Gwarancja dobrego smaku i wysokiej jakości.

Forma pakowania Wartość energetyczna
64425
2,500 kg
5 dni
MAP
kcal kcal
wartość energetyczna
g
tłuszcz
g
w tym kwasy tłuszczowe
g
węglowodany
g
w tym cukry
g
białko
g
sól