Produkty / drób / Filet z indyka kl. A

Filet z indyka kl. A

Najwyższej jakości mięso
Od polskiego dostawcy
Bogate w witaminy z grupy B
Źródło białka
Niska zawartość tłuszczu
Składniki

Bardzo lubiany rodzaj mięsa. Wyjątkowo delikatne, o niskiej zawartości tłuszczu, dlatego bardzo często polecane przez dietetyków. Mięso z indyka jest źródłem wielu witamin (w tym tych z grupy B) oraz składników mineralnych. Filet z indyka kl. A to doskonała propozycja na smaczny i lekki obiad lub kolację. Doskonale sprawdzi się również jako składnik sałatek. Ponadto filet z indyka kl. A HAM to dodatkowo gwarancja wysokiej jakości mięsa i pochodzenia.

Forma pakowania Wartość energetyczna
64427
1-2 kg
5 dni
MAP
kcal
wartość energetyczna
g
tłuszcz
g
w tym kwasy tłuszczowe
g
węglowodany
g
w tym cukry
g
białko
g
sól